Ο Καιρός

Seo

Η χρησιμότητα και η ευχρηστία μίας ιστοσελίδας, οι σκοποί που εξυπηρετεί και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει, εξαρτώνται άμεσα από την κατασκευή και την προώθηση της.

Αν η τρέχουσα ιστοσελίδα σας δεν πληρεί τις υψηλές απαιτήσεις σας, ή δεν αποδίδει τα μέγιστα, τότε ίσως να χρειάζεται ανακατασκευή.

Η cherry design αναλαμβάνει ανακατασκευές ιστοσελίδων καθώς και την προώθηση τους στο αχανές διαδίκτυο.

Ο ποιοτικός έλεγχος μιας ιστοσελίδας απευθύνεται σε κατόχους ιστοσελίδας οι οποίοι δεν έχουν δει από αυτή τα αποτελέσματα στα οποία προσδοκούσαν όταν τη δημιούργησαν.

Θα ελέγχξουμε τη συμβατικότητα της ιστοσελίδας με όλα τα δημοφιλή προγράμματα πλοήγησης (browsers).

Οι περισσοότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν μόνο ένα browser (π.χ. internet explorer) και δεν εξετάζουν πως φαίνεται μια σελίδα σε κάποιον άλλο (πχ Firefox).

Αν μία ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται καλά σε κάποιον browser τότε είναι δεδομένο πως ο χρήστης δεν θα την ξαναεπισκεφθεί.

Θα εξετάσουμε το κατά πόσο ο κώδικας της ιστοσελίδας είναι έγκυρος.

Τα λάθη στον κώδικα μπορούν να δημουργήσουν πολλά προβλήματα τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα μιας ιστοσελίδας.

θα μετρήσουμε την επίδοση της σελίδας στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης βάση των λέξεων κλειδιών που σχετίζονται με το αντικείμενενο στο οποίο δραστηριοποιείται ο επιχειρηματίας / επαγγελματίας.

Πάνω απο το 80% των επισκέψεων σε μία εταιρική / επαγγελματική ιστοσελίδα γίνεται μέσω μηχανών αναζήτησης (google ,bing, yahoo και άλλες).

Αν η κατάταξη της ιστοσελίδας δεν είναι σε υψηλή θέση σε αυτές τότε είναι δεδομένο ότι θα έχει λιγότερες επισκέψεις.

Η αναφορά θα περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες οι οποίες θα πρέπει να γίνουν ούτος ώστε η σελίδα σας να καταστεί ανταγωνιστική.

 
Websites Συνεργατών

KimKyungSoo korean vogue 3 600x821 Kim Kyung Soo for Korean Vogue



kate moss9 Kate Moss for <em>Vogue Brazil</em> May 2011 by Mario Testino