Ο Καιρός

Αρχιτεκτονικές Φωτογραφήσεις

Αφού σύμφωνα με το περίφημο έργο του Βιτρούβιου περί της Αρχιτεκτονικής Τέχνης, πληροφορούμαστε ότι οφείλει να βασίζεται σε τρεις αρχές: Ομορφιά, Σταθερότητα και Ευχρηστία, στην cherry design στοχεύουμε ιδανικά στην εξισορρόπηση και το συντονισμό των τριών στοιχείων με επιπλέον προσθήκη τη δική μας ματιά, την καλλιτεχνική προοπτική που ζωντανεύει τη θέαση ενός κτιρίου και το «προσωποποιεί» πάνω στο κατασκευαστικό όραμα του αρχιτέκτονα–δημιουργού του.

Η τεχνογνωσία μας στην Αρχιτεκτονική φωτογραφία (Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρωv)περιλαμβάνει εκτός απ΄τις ενότητες του τίτλου την οπτική γωνία της φωτογραφικής λήψης, τη ρύθμιση φωτισμού, την μελέτη κάθε ιδιαιτερότητας ενός εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, την έρευνα αποτύπωσης του ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού στιλιζαρίσματος κλπ.

Αντιλαμβανόμαστε πάντα τη θέση-σημείο του εξωτερικού χώρου/κτιρίου φωτογράφησης σε άμεσο συσχετισμό με τις κοινωνικές, γεωπολιτικές, πολιτισμικές αναφορές του και την προσωπική σφραγίδα του αρχιτέκτονα. Ο δεδομένος προυπάρχον κοσμοπολιτισμός του χώρου αποτυπώνεται εύγλωτα, μαζί με την πολιτισμική μεμβράνη που τον περιβάλλει.


Στην cherry design με εμπεριστατωμένη μελέτη και ανεπτυγμένη αίσθηση της σύνθεσης και της γεωμετρίας, καταγράφουμε το αισθητικό περιεχόμενο του αρχιτεκτονικού κέλυφους "σπάμε" το μανδύα της φόρμας και εντείνουμε οπτικά την αίσθηση του Ζωντανού \ επίκαιρου αρχιτεκτονικου οργανισμού βάσει των "γενετικών " κατασκευαστικών υλικών της σύστασής του.

 
Websites Συνεργατών

KimKyungSoo korean vogue 3 600x821 Kim Kyung Soo for Korean Vogue



kate moss9 Kate Moss for <em>Vogue Brazil</em> May 2011 by Mario Testino