Ο Καιρός

website

Οι ιστοσελίδες από τη φύση τους σπάνε όλα τα σχεδιαστικά δεδομένα και επαναλανσάρουν τον κόσμο της δικτυακής εικόνας από την αρχή. Μπορεί να είναι στατικές με δυναμικά fonts και design καινοτομίες, σε δημοσιογραφικά tabloid αισθητικής New York Times, 3D μαξιμαλιστικής αισθητικής με motion pictures ή απλά με ένα μονοσήμαντο “insert the brain coin” button έναρξης, για να αποδώσουν ιδανικά ή ρηξικέλευφθα την εικόνα του προϊόντος/επιχείρησης. Η ιστοσελίδα κάθε σύγχρονης επιχείρησης είναι ο μελλοντικός/φουτουριστικός αυτοπροσδιορισμός της.

Η οnline ενημέρωση/πληροφόρηση/ψυχαγωγία είναι το μόνο αυταπόδεικτο μέλλον και γι’ αυτό οι web designers είναι οι αναγεννησικακοί maitre και του δικτυακού infoteinment. Αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοπροώθησης κάθε επιχείρησης, στον στατικό πολιτισμό της πληροφόρησης, η καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα αποτελεί την ηλεκτρονική βιτρίνα, ένα «παραμύθι μικρής οθόνης» που ξετυλίγει on net την ιστορία του. Είναι το οπτικό circe de soleil της δημιουργικής mentalite της επιχείρησής σας και οφείλει να είναι ενθουσιώδης, μαγική και διασκεδαστική η περιήγηση στις σελίδες της.

Για δυναμικές ή στατικές ιστοσελίδες χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα standards στα προγράμματα σχεδίασης web page και κυρίως απεριόριστη φαντασία, με τεχνολογίες αιχμής για εύκολη, γρήγορη και fantastic! πλοήγηση εντός της ιστοσελίδας. Ο κόσμος του δικτυακού diversity είναι ο νέος εγκεφαλικός κοσμοπολιτισμός, το αδιάσπαστο ταξίδι της γνώσης σε νέες πολυχρηστικές διαστάσεις!

 
Websites Συνεργατών

KimKyungSoo korean vogue 3 600x821 Kim Kyung Soo for Korean Vogue



kate moss9 Kate Moss for <em>Vogue Brazil</em> May 2011 by Mario Testino